Tilaus- ja toimitusehdot

Päivitetty 8.9.2023

Asiakkuus

Kun ostat jotain verkkokaupastamme, asiakassuhde syntyy sillä hetkellä, kun tilaus on lähetetty käsiteltäväksi.

Toimitustapa

Verkkokaupassamme voit valita kaksi toimitustapaa: Posti toimitus tai nouto levymyyntivastaavalta. Tilaus maksetaan verkkokaupassa ja tuotteet lähetetään mahdollisimman pian. Pidätämme kuitenkin oikeuden toimittaa tuotteet muulla tavalla tai pienemmällä toimitusluokalla.

Toimitusaika

Tilaus toimitetaan mahdollisimman nopeasti, toimitusaika tilauksen lähetyksestä on yleensä noin viikko. Pidätämme kuitenkin oikeuden pidempään toimitusaikaan. Saat ilmoituksen sähköpostiin heti, kun tilaus on lähetetty.

Maksutapa

Maksut suoritetaan turvallisesti Klarna Checkout palvelun kautta. Mahdollisia maksutapoja ovat esimerkiksi verkkopankkimaksut ja pankkikortit.

Toimitus- ja postimaksut

Tilauksen koosta ja toimitustavasta riippuen tilauksen postikulut voivat vaihdella. Lopullisen toimitusmaksun näet erikseen kassalla. Mikäli valitset toimitustavaksi noudon levymyyntivastaavalta, on toimitusmaksu ilmainen.

Postin lähetyksissä hinta perustuu seuraavan taulukon mukaisesti:

Levyjen määrä Postikulut
1-3 3,18€
4+ 5,10€

Huomautukset ja palautukset

Huomautukset on tehtävä 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Otathan yhteyttä meihin sähköpostilla mahdollisimman pian. Palautuksissa toimitusmaksun maksaa asiakas. Palautuksissa rahat saa takaisin, kun tuote on saapunut meille.

Kuluttajasuojalain mukainen tilauksen peruuttamisoikeus postimyynnissä on 14 päivää ensimmäisen tavaraerän vastaanottamisesta. Kuluttajan on palautettava tavara virheettömänä 14 vuorokauden kuluessa, ei kuitenkaan postiennakkolähetyksenä. CD-levyjen kohdalla palautusokeus menetetään, kun CD-levyn kotelo aukaistaan. Jos kyseessä on digitaalinen tiedosto, esimerkiksi pdf-ohjelma, sillä ei palautusoikeutta ole, jos se on virheetön.

Virheelliset tuotteet

Mikäli kyseessä on virheellinen tuote, ota meihin yhteyttä sähköpostilla välittömästi. Haluamme, että voit nauttia tuotteista ja pyrimme korjaamaan tilanteen mahdollisimman nopeasti.

Kuljetuksessa vaurioitunut tuote

Mikäli tuotteesi on vaurioitunut kuljetuksessa, tee ilmoitus Postille välittömästi. Ota meihin sen jälkeen yhteyttä sähköpostilla ja lähetämme uudet tuotteet.

Yhteystiedot

Sähköposti: [email protected]
Levymyynti: Tatu Laurila, puh. 044 200 4681
Oulun Musiikkiweljet ry
Y-tunnus: 1636984-9

Oulun Musiikkiweljet ry

Emännänkuja 3, 90230 Oulu
Y-tunnus: 1636984-9
IBAN: FI06 5741 3620 3186 72
BIC: OKOYFIHH

Yhteystiedot

Sähköposti: [email protected]
Hallituksen pj. Mark Härö 045 343 4333
Levymyynti: Tatu Laurila, puh. 044 200 4681
Rahastonhoitaja: Henrik Junttila, puh. 040 960 3007
Nettisivuvastaava: Felix Byman, puh. 041 318 6672

© Oulun Musiikkiweljet ry